5. huhtikuuta 2013
Pari kuvaa raksalta.

Ensimmäinen kuva meidän makkarin seinästä, jonne kävin yksi ilta tusaamassa "betoniseinän." Ihan tyytyväinen näin parin hetken perusteella, mitä oon käynyt raksalla seinän kuivumisen jälkeen katselemassa. No, semmonen siitä nyt sitten tuli! Toteutin sen ihan kuulkaas arkisesti saneerauslaastilla! Siinä muuten oiva diy-vinkki! ;)

Toisesta kuvasta tarkkasilmäisimmät jo huomasivatkin, taloon on saapunut valot! Tai siis nuo spotit. Kuva on otettu keittiöstä, ja siellä se makkarin seinä myös pilkottaa.

Ja alin kuva on tilanneraportti mieheltä. Huh heijakkaa että näyttää hyvältä! Lattian maalaus siis menossa! Tällähetkellä kylläkin jo ensimmäinen kerros kokonaan maalattu, mutta en malta odottaa kuvia joten tällä mennään.

Nyt alkaa jo tuntua että kohtahan me ihan OIKEASTI päästään asustamaan meidän uuteen kotiin. Tunnetta lisäsi tänään osaltaan myös se, kun välittäjä kävi napsimassa muutaman kuvan laittaakseen asunnon vuokralle. Ja ei ehtinyt olemaan kuulemma kuin 12 min netissä ja jo oli vuokralaiskandinaatit ottaneet yhteyttä! Ei paha! Enää ei meidän täydy vuokraa kenellekkään maksella, mutta omaa taloa senkin edestä! Mutta mielummin näin päin! :)

4 kommenttia:

 1. Tuli varmasti hyvä! Kohta sen varmaan näkee ihan livenä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ai että! Tervetuloa tarkastamaan! :)

   Poista
 2. Ei oo totta!! Ihan mahtavaa! Ja sä saat sen valkoisen lattian.. <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!