29. toukokuuta 2013

Siinä se nyt on, meidän ruokapöytä. 
Pöytä ja jalat on itse tehty. Pöytälevyn mies teki yhdessä ystävämme kanssa, jalat hitsasi itse. Pöytälevynä on paksu vaneri, joka on laminoitu. Ainakin tähän mennessä olen ollut tyytyväinen pintaan! Lika ei tartu, koloja ei tule kovin herkästi eikä ime mitään, niinkuin edellinen pöytämme teki. 
Halusimme sirot jalat, joten päädyimme Hayn Pukkijalkojen innoittamana tähän ratkaisuun. Ei muuta kun rautakaupasta neliön mallista putkea, hitsaus ja pulverimaali päälle. Sainpas sen kuulostamaan helpolta! Heh. 
Kokonaisvaltaisempia kuvia näette sitten, kun esittelen itse keittiön!
Ja eikö vain käykin syöttötuolin kanssa?

EDIT: Unohdin vallan mainita, että nuo kuvissa näkyvät tuolit eivät ole lopullinen ratkaisu, varastossa odottelee kasa pinnatuoleja kunnostusta. Niitä odotellessa! (Pelkkä odottaminen ei taida vaan tuottaa tulosta!)

7 kommenttia:

 1. Mahtava pöytä!! Just sellanen mistä haaveilen terassilleni ;) Ja syöttötuoli on huikee. Yritän päästä käymään kesän aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulehan niin sinuakin näkee pitkästä aikaa!

   Poista
 2. Tässä sitten hienoin tapaamani pöytä! Ihan mieli tekis tilausta laittaa tulemaan, mutta meillä taitaa toimia parhaiten tämä pyöreä. :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Julkaisustasi on jo hetki aikaa, mutta satuin törmäämään blogiisi sattumalta. Olen itse miettinyt aivan saman tyylistä pöytäratkaisua. Todella kauniisti tehty kokonaisuus! Mitkä ovat pöydän mitat ja kuinka paksu vanerilevy on?
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kiitos :) Pöydän mitat: leveys 1 m, pituus 1,80 m, korkeus 74 cm. Vanerilevy on 30mm paksu.

   Poista
  2. Kiitos paljon mitoista. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!