22. heinäkuuta 2013Tuolien väri mietityttää. Jompikumpi se jokatapauksessa on, musta tai valkoinen. Mutta kumpi! Vaikea päätös kerrassaan!  Aluksi ajattelin että mustat tuolit, mutta nyt olen alkanut miettimään että tuleekohan liikaa mustaa.. Valkoiset olisi raikkaamat? Jossakin välissä kävi myös mielessä, että jokaisen tuolin maalaisi eri värillä. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että hillitympi linja parempi tässäkohtaa..


Siispä ajattelin kysyä teiltä! Kumpi väri? Musta vai valkoinen?
Ja nyt kaikki rohkeasti vastaamaan, tiedän että teitä on jo aika paljon jotka näitä jorinoita täältä blogista kuikuilee. Kiva juttu! Ja vielä kivempaa olisi jos kommentoisit! hehe.

Huhuu kuka siellä?

7 kommenttia:

 1. Mustan kannalla oon, vois tuoda lisää särmää.. Mut vaikka valkoisiksi maalaisitte, niin kyllä mä niilläkin suostuisin istumaan;)

  VastaaPoista
 2. Musta. Muuten on jo aika valkoista, joten minun mielestä mustat jakkarat passais paremmin. :)

  VastaaPoista
 3. Jokainen erivärillä... :D

  VastaaPoista
 4. Valkoista ja yksi värikäs :) Väriä voi vaihtaa helpommin kun alla on valk..Ja ehkä ei kyllästyis niin helposti..Kohta voisin karauttaa kylään! ;)

  VastaaPoista
 5. Entä sillain, että suurin osa mustia mut muutama mustavalkonen? Vaikka raitoja istuinosaan tai sit vaakaraitaa jalkoihin fai selkänojan pinnoihin. Ne saa teipattua aika näppärästi ja voi repiä irti, jos alkaa kyllästyttää.
  riina

  VastaaPoista
 6. Mustat ehdottomasti. Tuovat vähän särmää, ja tuon keltaisen pitäisin ehdottomasti joukossa väripilkkuna. Ihana keittiö! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!